Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Λουκέτα σε πρατήρια που κλέβουν στην αντλία


Γίνονται πιο αυστηρές οι κυρώσεις για τη διακίνηση επικίνδυνων για την υγεία τροφίμων, αλλά και για το «πείραγμα» των αντλιών καυσίμων...



Ειδικότερα, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς παρουσίασαν δέκα αλλαγές στον αγορανομικό κώδικα και στο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το καθεστώς λειτουργίας των βενζινάδικων:
Ως αυτουργοί για τα ποινικά αδικήματα που προβλέπονται δεν θα διώκονται μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι, αλλά πλέον και οι εν τοις πράγμασι ασκούντες τη διαχείριση της επιχείρησης. Θεσπίζονται ποινές φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών για όσους πειράζουν τις αντλίες καυσίμων, καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ, αλλά και οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η χορήγηση νέας άδειας λειτουργίας στο ίδιο σημείο για ομοειδή ή παρόμοια επιχείρηση, όχι μόνο στον παραβάτη αλλά και στους συγγενείς τους, μέχρι β' βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.