Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος


Στη διαγραφή του Ανδρέα Λοβέρδου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο μετά την ανακοίνωση του πρώτου για τη δημιουργία νέου κόμματος...



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι έως τώρα ανέχτηκε συμπεριφορές επίμονα και οργανωμένα βλαπτικές για λόγους εθνικού συμφέροντος, προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνητική σταθερότητα και να τελειώσει ομαλά η δύσκολη διαπραγμάτευση με εταίρους και πιστωτές.

Σήμερα από την ιστοσελίδα του ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε τη δημιουργία της νέας πολιτικής κίνησης "ΡΙΚΣΣΥ" (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας - ομόηχο του "ρήξη"), με στόχο να προκύψει ένα κόμμα.

Νωρίτερα δήλωνε από τον ΣΚΑΪ πως παραμένει βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχουν τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.