Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σενάρια για νέο κόμμα στη κεντροδεξιά "πολυκατοικία"

Με δεδομένη την διάσπαση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πολλές ενδείξεις συγκλίνουν ότι βρίσκεται προ των πυλών η ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στη πολύπαθη κεντροδεξιά "πολυκατοικία". Το σίγουρο πάντως...


 είναι ότι ο πολιτικός χάρτης της χώρας στις επόμενες εκλογές θα έχει μικρή σχέση με τον σημερινό. Σύμφωνα με σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες ο υπό ίδρυση νέος φορέας, θα αποτελείται από εκείνους που "κουνάνε μαντίλι" στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, με κύκλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαρρέουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αποχώρηση βουλευτών και στελεχών.

Σύμφωνα με αυτούς τους κύκλους και όσα διαρρέουν είναι πιθανόν τα παραιτηθέντα στελέχη να προσχωρήσουν σε ένα νέο πολιτικό φορέα στον οποίο θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Νίκος Νικολόπουλος και όλα εκείνα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είτε αποχώρησαν ήδη είτε σκοπεύουν να το πράξουν στη συνέχεια.

Οι ίδιοι κύκλοι, όπως ισχυρίζονται αυτός ο νέος πολιτικός φορέας λίγο πριν τις επόμενες εκλογές, θα διαπραγματευτεί τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτατου κεντροδεξιού μετώπου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.