Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Βρέθηκε η προτομή του ήρωα Ηλιάκη

 Βέβηλοι την είχαν πάρει για να την πουλήσουν για παλιοσίδερα
Εντοπίστηκε το μεσημέρι από αστυνομικούς της ασφάλειας Χανίων σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Καλύβες, Αποκορώνου Χανίων, η προτομή του σμηναγού, Κωνσταντίνου Ηλιάκη, η ...


οποία είχε αφαιρεθεί το Σαββατοκύριακο από την οδό Ακρωτηρίου, στην περιοχή Αγιος Ματθαίος Χανίων.
Έχει υποστεί μικρές φθορές, κυρίως στη βάση της και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Μετά από συντήρηση θα τοποθετηθεί ξανά στη θέση της.
Οι δράστες της πρωτοφανούς πράξης φαίνεται να αφήσαν την προτομή, θορυβημένοι από το κύμα αγανάκτησης και από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, δεδομένων και των αστυνομικών ελέγχων σε όλες τις μάντρες ανακύκλωσης σιδηρικών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας είχε χάσει τη ζωή του, τον Μάιο του 2006, κατά τη διάρκεια αναγνώρισης και εικονικής αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, στον εναέριο χώρο ανοιχτά της Καρπάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.