Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

"Πού είναι οι κουκουλοφόροι της Marfin"


Για την καθυστέρηση της έρευνας για τη σύλληψη των δραστών του εμπρησμού της Marfin Bank κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή ο...

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως σημειώνει βουλευτής της ΝΔ παρότι έχουν συμπληρωθεί πάνω από 2 χρόνια από τον εμπρησμό της Marfin Bank, που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό τριών συμπολιτών μας, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών που αφορούν τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. «Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπισθεί οι ένοχοι της επίθεσης, με συνέπεια να μην έχει τιμωρηθεί κάποιος για το εν λόγω συμβάν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γαλάζιος βουλευτής, απευθυνόμενος προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ζητάει να πληροφορηθεί σχετικά με την εξέλιξη της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας, που αφορά τη διακρίβωση της ταυτότητας των ενόχων του εμπρησμού, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε τρεις εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.