Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Συνέλαβαν αγοράκι γιατί έκλεψε ένα ζευγάρι παπούτσια

Ρίγη συγκίνησης, αλλά και έντονο προβληματισμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της πόλης με «πρωταγωνιστή» ένα αγόρι. Ολα έγιναν...


 το περασμένο Σάββατο, παραμονές του εορτασμού των Θεοφανίων, όταν το παιδί χτύπησε το κουδούνι ενός σπιτιού για να πει τα κάλαντα. Φεύγοντας, όμως, βρήκε ένα ζευγάρι παπούτσια που του έκαναν και τα πήρε μαζί του. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι οποίοι κατόρθωσαν να τον πιάσουν και κάλεσαν την αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο περιπολικό με αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τον ανήλικο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν τρομοκρατημένος και έκλαιγε ασταμάτητα, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έκλεψε τα παπούτσια, απάντησε ότι σε λίγες μέρες αρχίζουν και πάλι τα σχολεία και δεν είχε τι να φορέσει. Οπως είπε, ζήλεψε όταν τα είδε και επειδή δεν μπορούσε να τα αποκτήσει, μια και τα λίγα χρήματα που είχε κερδίσει από τα κάλαντα δεν αρκούσαν, αναγκάστηκε να τα αρπάξει.

Αν και οι αστυνομικοί λυπήθηκαν το αγόρι, ωστόσο θεώρησαν ότι έπρεπε να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου, αφού η πράξη του ήταν παράνομη. Ετσι, παρέπεμψαν τους γονείς του στη Δικαιοσύνη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

πηγή:ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.