Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Πρωτοχρονιά χωρίς… μετρό-ΗΣΑΠ


Πρώτη ημέρα του χρόνου και το 2013 ξεκινάει με 24ωρη απεργία στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο...



Οι συρμοί θα είναι ακινητοποιημένοι καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω της απεργίας των εργαζομένων που αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο. Το τραμθα λειτουργεί κανονικά.
Οι εργαζόμενοι στην κίνηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ) αντιδρούν στην, χωρίς εξαιρέσεις, ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και επισημαίνουν ότι «η παροχή συγκοινωνιακού έργου δεν είναι δυνατό να πραγματοποιείται σε καθεστώς όπως αυτό του στενού δημόσιου τομέα»

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 1,5 ΕΚ. ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΜΜΜ;;;;ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.Ή ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΚΟΛΛΑΔΩΝ";;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.