Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κέρδισε ο Παναθηναϊκός... παρολίγο να πιαστούν στα χέρια οι παίχτες με τους οπαδούς!


Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, υποκλίθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατα την αποχώρησή του από το γήπεδο, ενώ ένταση σημειώθηκε στη Θύρα 9 μεταξύ οπαδών των "πρασίνων"....



Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Πλατανιά και πήρε ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά το γκολ που δέχτηκε στο 81' και η φάση διαρκείας στις καθυστερησεις όπου ο Πλατανιάς βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, άναψαν τα αίματα.

Συγκεκριμένα με τη λήξη του αγώνα ο Κουίνσι που είχε κάνει το λάθος στο 93' πήγε να χειροκροτήσει τους οπαδούς των "πράσινων" στο κέντρο του γηπέδου αλλά άκουσε αποδοκιμασίες από τη Θύρα 9 προς το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να ζητήσει τον λόγο.

Ο Σο βλέποντας το σκηνικό αυτό πήγε και ο ίδιος και άνοιξε διάλογο μαζί τους, με τον άσο από την Σενεγάλη να είναι τσαντισμένος καθώς δεν μπορούσε να κατανοήσει την αιτία των αποδοκιμασιών.

Την ίδια ώρα οι Καπίνος, Βιτόλο, Σεϊταρίδης αλλά και ο Φερέιρα Κινγκ πήγαν προς το μέρος των δυο ποδοσφαιριστών για να τους απομακρύνουν και να δοθεί ένα τέλος στην όλη ένταση.

Οι δυο τους βέβαια εν συνεχεία όταν μπήκαν στα αποδυτήρια αποθεώθηκαν από τους φίλους του "τριφυλλιού" στα επίσημα και συγκεκριμένα τους οργανωμένους που παρακολούθησαν το ματς με τον Πλατανιά από εκεί.

Το χειροκρότημα κέρδισε και ο νέος τεχνικός των πράσινων Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ ο οποίος μάλιστα έκανε και μια υπόκλιση στους φίλους του Παναθηναϊκού ενώ τους έστειλε και ένα φιλί λέγοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό του ευχαριστώ.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.