Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΟΥ πού κρύβεται ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης


Ο άλλοτε... μεγαλοεκδότης, συνέταιρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που ήθελε να φτιάξει εκδοτικό όμιλο μεγαλύτερο από τον ΔΟΛ, την έχει κοπανήσει στο εξωτερικό, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο Πέτρος Κυριακίδης, κρύβεται - σύμφωνα με πληροφορίες....



που επικαλείται το blog "hellasnews-agency" - στον Πατριαρχείο Ιεροσολύμων!

Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι Γεν.Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. ΡΟΜΥΩΣΥΝΗ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία φέρεται - κατα τι ίδιες πληροφορίες - να διαχειρίζεται μεγάλα χρηματικά ποσά.

Με τη Μ.Κ.Ο που έστησε ο Π.Κυριακίδης επιδίδεται σε ένα ευρύ φάσμα καθαρώς εμπορικών δραστηριοτήτων: Διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές, διακινεί θρησκετυικά βιβλία και CD...ενώ ο αθεόφοβος έστησε και τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πατριαρχείου ΡΟΜΥΩΣΥΝΗ, με το ίδιο δηλαδή όνομα που έχει και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση του, ..η οποία και συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Εξωτερικών απ΄όπου και λαμβάνει ουκ ολίγα κονδύλια... Μεγάλα τα πλοκάμια του Πέτρου Κυριακίδη...Γι αυτό και το Πατριαρχείο τον έχρησε ... Μέγα Ευεργέτη! Αλλά τι ευεργέτης; Διότι ταυτόχρονα είναι και Γενικός δερβέναγας, διευθυντής της ΜΚΟ του Πατριαρχείου! Άλλη μια πρωτοτυπία ... από τη μιακάνει τον ευεργέτη κι από την άλλη μισθοδοτείται ...για τις υοηρεσίες του στη Μ.Κ.Ο!!!
Προσέξτε όμως και την παρακάτω λίστα, όπου φιγουράρουν ονόματα χορηγών της ΡΟΛΙΩΣΥΝΗΣ του Κυριακίδη... με πρώτο ευγενή ...χορηγό τον ίδιο και ...το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Μουσείο!!!! Μεγάλη η πλάκα του ταλαντούχου αυτού λαμόγιου.. Μην πάτε όμως μακρυά ... Εδώ ,μαζί με τον Λαυρεντιάδη τσουβάλιασαν τους περισσότερους εκδότες των ΜΜΕ... ακριβώς για να μην έχουν αντιπάλους στις πολυσχιδείς λαμογιές τους.


Εὐγενεῖς Χορηγοὶ της ΡΟΜΥΩΣΥΝΗΣ...

- ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Π. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ www.ekdoseis-kyriakides.gr
- Azia Resort & SPA, Πάφος Κύπρος www.aziaresort.com
- Cyta www.cyta.com.cy (Ο ΟΤΕ της Κύπρου)
- Ἱστοχῶρος «Παντοκράτωρ» www.pantocrator.gr
- Διεύθυνση Ἱστοχώρου Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων www.jerusalem-patriarchate.info
- Ἐταιρία ISBSGROUP (Intelligent Software Business Solutions) www.isbsgroup.com
- Ἀνοικτὸ Πανεπιστήμιο Κύπρου www.ouc.ac.cy
- Ραδιοφωνικὸς Σταθμὸς «Ὁ Λόγος» www.logosradio.com.cy
- Ραδιοφωνικὸς Σταθμὸς Ἱερᾶς Μητρόπολης Λεμεσοῦ www.imlemesou.org
- Πύλη Ἐκκλησιαστικῆς Ἐπικαιρότητας Κύπρου «Νῆσος Ἁγίων» www.nisosagion.com
- Ὑπουργεῖο Ἐθνικῆς Ἄμυνας www.geetha.mil.gr
- Πολεμικὸ Μουσεῖο Ἀθηνῶν - Ὑπουργεῖο Ἐθνικῆς Ἀμύνης www.warmuseum.gr
- Ἀντιπρόεδρος Τ.Ε.Ι. Καβάλας, Καθηγητὴς Δημήτριος Ἐμμανουλούδης www.teikav.edu.gr

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι η επίσημη διεύθυνση τη Μ.Κ.Ο του Κυριακίδη έχει έδρα την ακόλουθη διεύθυνση, που ξεσηκώνουμε από το site του Πατριαρχείου!..Αφεριμ..στον Μέγα ευεργέτη.. Αν δεν είχε έδρα την Ελλάδα, τότε πως θα τα μασούσε από το Υπουργείο εξωτερικών;

Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 30184, Αθήνα 100 33
Έδρα : Ορφέως 7, Ηλιούπολη, Τ.Κ. 163 46
E-mail : info@romiosini.org.gr
Τηλ. : +30-210-3222546, Fax : +30-210-3222542

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.