Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Παράνομη και η απεργία σε τρόλεϊ και λεωφορεία


Αποφασισμένη η κυβέρνηση να μην αφήσει κανέναν συνδικαλιστικό φορέα να σηκώσει κεφάλι, τώρα που κρίνεται από τις Βρυξέλλες και την Τρόικα η εφαρμογή των μέτρων. Εντολή Σαμαρά να τελειώνει η ιστορία με τις απεργίες στα ΜΜΜ, προκειμένου να ετοιμαστούν για ταχεία επέμβαση σε περίπτωση που οι αγρότες κόψουν την Ελλάδα στα δύο...



Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο την απεργία στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία που έχει εξαγγελθεί μέχρι και την Τρίτη.

Η συζήτηση διεξήχθη, απούσας της πλευράς των εργαζομένων, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους η κοινοποίηση για την προσφυγή της διοίκησης ανακοινώθηκε στα Σωματεία, αργά τη νύχτα.

Σημειώνεται ότι Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ λειτουργούν κανονικά ενώ οι εργαζόμενοι στο μετρό έχουν προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της κυβέρνησης για το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης.

Επιπλέον, λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, δεν θα πραγματοποιείται η διέλευση των συρμών του μετρό στο τμήμα "Δουκίσσης Πλακεντίας" - "Αεροδρόμιο" έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.