Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Σφακιανάκης


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τα μεσάνυχτα ο Νότης Σφακιανάκης, την ώρα που έφευγε από το σπίτι του, στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το πρόγραμμα στην «Ιερά Οδό», όπου εμφανίζεται.



Ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο όχημά του, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε με άλλα δύο αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δήμητρας.

Από την πρόσκρουση δεν σημειώθηκε ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ μία νεαρή γυναίκα, που επέβαινε σε ένα από τα άλλα οχήματα, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Και οι δύο πήραν εξιτήριο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, το πρόγραμμα ξεκίνησε κανονικά και λίγο πριν το συγκρότημα «Mamacita on fire» κατέβει από τη σκηνή, εκπρόσωπος της διοίκησης ενημέρωσε τους πελάτες πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε τροχαίο ατύχημα γι αυτό και το πρόγραμμα δεν θα συνεχιζόταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γνωστός τραγουδιστής θα μπορέσει να εμφανιστεί επί σκηνής το βράδυ του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.