Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Επεισόδια στην Ερμού με αναρχικούς και ΜΑΤ [ΒΙΝΤΕΟ]


Η αποτυχημένη απόπειρα ανακατάληψης της βίλας Αμαλία, από τους αναρχικούς, και οι μαζικές συλλήψεις, στις οποίες προχώρησαν τα ΕΚΑΜ, έφεραν πορείες στους δρόμους της Αθήνας από αναρχικούς, οι οποίοι πριν λίγο συνεπλάκησαν με δυνάμεις των ΜΑΤ...



στην οδό Ερμού, καθώς κατέβαιναν από το Σύνταγμα με κατεύθυνση το Μοναστηράκι.

Έκπληκτοι οι ξένοι τουρίστες έβλεπαν το πιο διάσημο δρόμο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας να μετατρέπεται σε πεδίο μαχών.

Τα επεισόδια διήρκησαν λιγότερο από 5 λεπτά. Περίπου 200 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της βίλας Αμαλίας και των καταλήψεων, ενώ ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων συντρόφων τους.

Η αστυνομία έκανε χρήση βομβών κρότου λάμψης και δακρυγόνων στην Ερμού προκειμένου να απωθήσει το πλήθος, την ώρα που δεκάδες πολίτες βρίσκονταν στα καταστήματα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.