Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γιατί οι οικονομικοί εισαγγελείς αρνούνται να παραδώσουν το stick με την λίστα Λαγκάρντ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece,οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς ,με επιστολή που απέστειλαν στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για οικονομικά εγκλήματα Ν. Παντελή, ο οποίος τους...


 είχε ζητήσει του αποστείλουν το επίμαχο stick για να το παραδώσει με τη σειρά του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος,τον ενημερώνουν πως ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο αφήνωντας μάλιστα να εννοηθεί πως ήδη έχουν λύσει τις όποιες "απορίες τους" σχετικά με το εάν και πότε υπέστει κάποια επεξεργασία.
Να υπενθιμήσουμε πως το επίμαχο usb έπρεπε σήμερα να δοθεί στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί με την χρήση της τεχνολογίας, ποιός, πότε και πως αντέγραψε το CD που παρέλαβε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών με την λίστα Λαγκάρντ.

O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα Ν. Παντελής το ζήτησε με παραγγελία από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Η στάση των δύο εισαγγελέων γεννά εύλογα ερωτηματικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.