Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τι έλεγε ο Αλέκος Αλαβάνος το 2006 για τον Αλέξη Τσίπρα και πως σχολιάζει το σήμερα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μάλλον το... μετάνιωσε

Ο Αλέκος Αλαβάνος ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το 2006 μιλούσε στο "Αχελώος tv" και τον Μάκη Μάκκα με εκτίμηση για τις ικανότητες του 32 χρόνου τότε Αλέξη Τσίπρα και την επιλογή του να τον χρήσει υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων:...



«Κατεβάζουμε στις εκλογές ένα αξιόλογο άνθρωπο, ευαίσθητο, διαφορετικό από μένα και την γενιά μου που συλλαμβάνει διαφορετικά την νέα γενιά», σήμερα έξι χρόνια μετά ο ίδιος κάνει λόγο για ελπίδες που είχαν υπερεκτιμηθεί….

«Η κάθε εποχή έχει τις ελπίδες της, τις προσπάθειες της, μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο σοφοί, ίσως τις είχαμε μεγαλύτερες ελπίδες από όσες μπορούσαν να υπάρχουν στην πραγματικότητα», ανέφερε ενώ πρόσθεσε ότι η αριστερά για να μπορέσει να συγκεντρώσει δυνάμεις σε ένα πρόγραμμα σωτηρίας του τόπου, δεν έχει τόση σημασία , να μαζέψει κανείς την ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, το ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση και το ΚΚΕ από την μοναξιά του και να πει θα κάνουμε κάτι.
«Για μένα το πιο σημαντικό είναι πει κανείς τι αισθάνεται και τι ανάγκες έχει ο κόσμος που θέλει δουλειά, να ξανανοίξει το μαγαζί του, να σπουδάσει το παιδί του αλλά και να βρει μετά εργασία», κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.