Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Σκουρλέτης: Θα ακυρώσουμε την επένδυση στη Χαλκιδική [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Πάνω απ' όλα η οπισθοδρόμηση...

Υποπέφτοντας σε ακόμη ένα ανθελληνικό παραλήρημα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha 989 διεμήνυσε ότι στόχος του ιδίου και του κόμματός του είναι να ακυρώσει την επένδυση της "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές Χαλκιδικής με πρόσχημα...



την καταστροφή του περιβάλλοντος! Μάλιστα χαρακτήρισε την επένδυση ‘’περιβαλλοντοκτόνα και ζημιογόνα’’. Προφανώς, αυτό το είπε έχοντας κατά νου και την άλλη "επιτυχημένη" ακύρωση κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού και την διπλή ανάπλαση της λεωφόρου Αλεξάνδρας επειδή οι ομοίοι του βρήκαν κορμοράνους (!) σε μία περιοχή που έχει γίνει γκέτο από τα τσαντίρια και τα σκουπίδια των τσιγγάνων! Για την ιστορία, μάλιστα, να τονίσουμε ότι από τους συνολικά 104 "κατοίκους" που προσέφυγαν στο ΣτΕ, μόνο ένας (!!!) ήταν κάτοικος Βοτανικού.

Ο εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αγοράστηκε έναντι 11 εκατοιμμύριων ενώ η αξία της υπολογίζεται σε πάνω από 2 δισ. Ευρώ».

«Είναι μία περιβαλλοντοκτόνα επένδυση που τελειώνει το δάσος και δηλητηριάζει το νερό και τον αέρα, είναι μία εντελώς ζημιογόνα επιχείρηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

«Η συμφωνία στις Σκουριές είναι οικονομικά και περιβαλλοντολογικά εις βάρος του δημοσίου. Είναι μια ζημιογόνος επένδυση», πρόσθεσε.

«Για άλλη μια φορά η ΝΔ έχει μπλέξει τα πράγματα πρόκειται για μία παλιά καταχώρηση σε εφημερίδες, το οποίο δε σημαίνει ότι συμφωνεί κάποιος με το περιεχόμενο», ανέφερε σχετικά με την καταχώρηση της Ελληνικός Χρυσός στην Αυγή.

Ιδού το ηχητικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.