Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ:Το "Ερρίκος Ντυνάν" πλήρωνε τα νοσήλεια των VIP με λεφτά των απόρων!!!

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν".
Την ώρα που 1051 εργαζόμενοι έιναι απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες, η δίοικηση του νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια ,έκανε δημόσιες σχέσεις,νοσηλεύυοντας VIP ασθενείς με τα χρήματα που...


  προβλέπονταν για τους άπορους.Σύμφωνα με την εφημερίδα ,την υπόθεση ανακάλυψαν τα στελέχη της οικονομικής αστυνομίας έπειτα από εισαγγελική παραγγελία,του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου που χειρίζεται και την υπόθεση.Η εφημερίδα αναφέρει πως πολιτικοί,δημοσιογράφοι και άλλοι γνωστοί της show biz νοσηλεύονταν στην VIP πτέρυγα του νοσοκομείου,χωρίς να πληρώνουν την διαφορά.Χρακτηριστικό παράδειγμα πρωην υπουργός που τα νοσήλειά του έφτασαν το 1,3 εκ.ευρώ,από αυτά οι 640.000 ευρώ ήταν τα επιπλέον χρήματα της VIP νοσηλείας,αλλά καταβλήθηκαν από το ταμείο του νοσοκομείου για τους απόρους!!!Αναφέρεται πάντως πως οι νοσηλευόμενοι ενημερώνονταν για τη διαφορά στα νοσήλεια της VIP πτέρυγας, τα οποία όμως δεν πλήρωναν με αποτέλεσμα να τα καλύπτει το νοσοκομείο.Το θέμα πέραν των υπολοίπων λοιπόν είναι και ηθικό.

1 σχόλιο:

  1. Να απαιτήσουν φόρο επί των πωλήσεων στην Σοφοκλέους.

    Τα δημοσιονομικά προβλήματα της ΕΛΛΑΔΑΣ σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σοφοκλέους δεν πληρώνει φόρους.

    Ενώ εργαζόμενες οικογένειες πληρώνουν κατά μέσο όρο 23% σε φόρο επί των πωλήσεων για τις ανάγκες της ζωής, η Σοφοκλέους δεν καταβάλλη φόρο για ένα ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 145 Δισεκατομυριων Euro
    σε παράγωγα, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, μετοχές, ομόλογα και άλλους τίτλους στο χρηματιστήριο της ΕΛΛΑΔΩΣ . 1% φόρος επί των πωλήσεων σε αυτόν τον κύκλο εργασιών,λύνει σε μεγάλο βαθμό το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης.

    Σας ζητάμε να βάλετε στην Σοφοκλέους φόρο επί των πωλήσεων ξεκάθαρα στο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.