Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σταρ του MTV γύρισε και αυτή ερωτικό βίντεο (PHOTOS)



Την ακατανόητη απόφαση να γυρίσει ερωτικό βίντεο ενώ είναι ήδη πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι (το Teen Mom του MTV) φαίνεται πως πήρε η 21χρονη Φάρα Άμπραχαμ...

Μπορεί η μητέρα της 4χρονης Σοφίας, που πλήρωσε φέτος 20.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις (σε πηγούνι, μύτη και στήθος), να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει γυρίσει ερωτικό βίντεο, αλλά τα στοιχεία την διαψεύδουν.

Ξεκινώντας από τις εταιρίες παραγωγής, που δηλώνουν ότι όντως κυκλοφορεί στα γραφεία τους ένα σχετικό βίντεο -διάρκειας 30 λεπτών- αναζητώντας αγοραστή.

Και συνεχίζοντας με τον συμπρωταγωνιστή της, τον διάσημο σταρ του είδους Τζέιμς Ντιν (σ.σ. ο ίδιος που παίζει στο Canyons με την Λίντσεϊ Λόχαν) που δήλωσε -σχετικά με την φωτό που τους δείχνει να κρατιούνται από τα χέρια-

«Δεν έχουμε σχέση. Την γνώρισα πάνω στο γύρισμα. Δεν ήξερα ποια είναι, καθώς δεν παρακολουθώ τι συμβαίνει στην ποπ κουλτούρα, αλλά ήταν πολύ ευγενική και πολύ σέξι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν λίγες μέρες την συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ενώ μόλις κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της που την δείχνουν να φιλάει μια άγνωστη γυναικά σε ένα ξενοδοχείο στην Όμαχα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.