Κυριακή 7 Απριλίου 2013

To νέο "θαύμα" της μόδας γυμνό στα Εξάρχεια...



Λέγεται ότι είναι το νέο «θαύμα» της μόδας και πως τα ατελείωτα της πόδια πρόκειται να περπατήσουν πολλές σημαντικές πασαρέλες την επόμενη σεζόν...
Ο λόγος για την Christina Mileva από την γειτονική Βουλγαρία. Το μοντέλο έχει ξεκινήσει την καριέρα της εδώ και μερικά χρόνια και τώρα φαίνεται πως είναι η στιγμή που η καριέρα της απογειώνεται καθώς περιοδικά όπως το ELLE και μόδιστροι όπως ο Alexander Wang την έχουν προτιμήσει.

Σε ένα υπέροχο σπίτι στα Εξάρχεια των Αθηνών αποφάσισε ο φωτογράφος Chris Kontos να φωτογραφήσει το μοντέλο σε styling της επίσης Ελληνίδας στυλίστριας Δάφνης Ηλιάκη, για το γαλλικό περιοδικό Purple, ένα από τα πιο influential περιοδικά μόδας του πλανήτη.

Η πανέμορφη γυναίκα, περιφέρεται νωχελικά μέσα στο bauhaus διαμέρισμα με τα υπέροχα έπιπλα, το παλιό ξύλινο πάτωμα και το ξύλινο πιάνο, ποζάροντας νωχελικά γυμνή, ημίγυμνη ή με ρούχα και κοιτώντας τον φακό με βλέμμα που καθηλώνει.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.