Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΟΚ!! Βρέφος γεννήθηκε έχοντας μέσα στο αίμα του.....



Σοκ προκαλεί η ιστορία μίας μάνας και του βρέφους που έφερε πρόσφατα στον κόσμο στην πόλη Τομάσοφ Μαζοβιέφσκι, στην κεντρική Πολωνία.
...
Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα έχοντας στο αίμα του 4,5 γραμμάρια αλκοόλ ενώ η 24χρονη μητέρα κατά τη διάρκεια του τοκετού βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι τόσο η ζωή της μητέρας όσο και του παιδιού διέτρεξαν μεγάλο κίνδυνο. Η κατάσταση του νεογέννητου εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Η μητέρα λίγο πριν γεννήσει βρέθηκε σε κάβα σε ημι-κωματώδη κατάσταση και άμεσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία γέννησε με καισαρική. Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης γυναίκας ήταν 2,6%.

Τώρα η 24χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, καθώς ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της.

Επιπλέον, ενδέχεται να χάσει την επιμέλεια του νεογέννητου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.