Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Βάζει βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαφαζάνης!


Οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη διανύουν ίσως την χειρότερη περίοδο από τότε που συνυπάρχουν στο ίδιο κόμμα...



Σύμφωνα με το parapolitika.gr, στη σημερινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής ο επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος αποφάσισε να κάνει το ρήγμα στις σχέσεις τους ακόμα πιο βαθύ. Το Αριστερό Ρεύμα κατέθεσε ένα κείμενο τριάντα σελίδων για την Κεντρική Επιτροπή, εναλλακτικό της επίσημης πρότασης. Το συγκεκριμένο κείμενο μιλάει ουσιαστικά για αναβολή του συνεδρίου, για το ευρώ, την ευρωζώνη, τις συνιστώσες, τις συμμαχίες και εν τέλει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Το καλοκαίρι λοιπόν προμηνύεται αρκετά καυτό για την αξιωματική αντιπολίτευση με τον Αλέκο Αλαβάνο να ενισχύεται και να τορπιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.