Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

H χειρούργος της Angelina Jolie αποκαλύπτει: "Τέσσερις μέρες μετά τη μαστεκτομή, τη βρήκα με πολύ καλή διάθεση"... (PHOTOS)



Εργάζεται από τα επτά της χρόνια και δεν έχει κάνει μεγάλα διαλείμματα από την καριέρα της. Η χειρουργός της Αντζελίνα Ζολί αποκάλυψε ότι η ηθοποιός δεν εγκατέλειψε στο ελάχιστο την εργασία της, παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή....
Σε ένα μπλογκ στην ιστοσελίδα της κλινικής που έκανε την επέμβαση, της Pink Lotus Breast Center η Δρ. Κρίστι Φανκ ανέφερε λεπτομερώς πώς η ηθοποιός επέστρεψε στην εργασία της τέσσερις φορές μετά την αρχική εγχείριση. «Τέσσερις ημέρες μετά τη μαστεκτομή, την βρήκα με πολύ καλή διάθεση και με όρεξη για το επόμενο εγχείρημα που είχε αναλάβει».

Η Δρ. Φανκ αναφέρει επίσης πώς ο αρραβωνιαστικός της Μπραντ Πιτ ήταν πάντοτε στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια των επεμβάσεων όλους αυτούς τους μήνες. Η Αντζελίνα εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη σε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και όλα τα μηνύματα αγάπης που έλαβε μετά τη δημοσίευση της απόφασής της στους «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.