Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«έστειλα το παιδί μου φαντάρο και μου το έφεραν στο νεκροκρέβατο».

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ, ενημερώθηκαν από...
τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βύθισε στη θλίψη τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οπως δήλωσε η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου: «ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε ότι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αύγουστο θα απολυόταν». Με σπασμένη φωνή είπε μια τελευταία κουβέντα πριν κλείσει το τηλέφωνο: «έστειλα το παιδί μου φαντάρο και μου το έφεραν στο νεκροκρέβατο».



Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ, ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βύθισε στη θλίψη τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οπως δήλωσε η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου: «ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε ότι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αύγουστο θα απολυόταν». Με σπασμένη φωνή είπε μια τελευταία κουβέντα πριν κλείσει το τηλέφωνο: «έστειλα το παιδί μου φαντάρο και μου το έφεραν στο νεκροκρέβατο».


πηγή:staratalogia.blogspot.gr,newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Ti akrivos tha pi "tin stigmi pou anetrapi" otan prokite gia photografia?Periergos titlos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε τι ειναι αυτα που λετε???τι σχεση αυτη η φωτο απο το ατυχημα????θα μας τρελανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.