Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μανιτάκης: Δε θα γίνουν οριζόντιες απολύσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

1,3 εκατ. άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα κι ακόμη σκέφτονται ΑΝ θα απολύσουν κάποια λαμόγια από το δημόσιο!

Έως τα τέλη του 2013 αναμένεται να αποχωρήσουν από το δημόσιο περίπου....



4.000 υπάλληλοι, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισεις Αντώνη Μανιτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως είπε, οι αναγκαστικές αποχωρήσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και των διαδικασιών για τους δημοσίους υπαλλήλους και όχι οριζόντια. «Οριζόντιες απολύσεις δεν θα γίνουν. Θα τηρήσουμε τον κώδικα και τις διαδικασίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί οι διαδικασίες για τις πρώτες 2.000 αποχωρήσεις και έως το Δεκέμβριο του 2013 υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και για τις υπόλοιπες.


1 σχόλιο:

  1. Το οτι καποιοι πιστευετε οτι θα απολυθουν τα λαμογια και οχι καποιοι απλοι πολιτες με δανεια και ενοικια μαλλον σας κανει ευκολοπιστους..δυστηχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.