Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Έλληνας παρουσιαστής…η επώνυμη σύντροφος και η αγάπη του στ΄ αγοράκια!


Είναι παρουσιαστής πολύ γνωστός. Στον ενημερωτικό τομέα…και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Νομίζει ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός…
αρκετοί που τον βλέπουν δεν πιστεύουν τα όσα λέγονται για τις ανασφάλειες και τη ψωνάρα του, καθώς διατηρεί σοβαρό και ήρεμο προφίλ.

Όσοι όμως συνεργάζονται μαζί του, κάνουν λόγο για ένα άτομο που συνεχώς διαβάλλει τους άλλους…ζηλεύει πολύ και έχει κρυφά ταλέντα!

Τι εννοώ; Ο συγκεκριμένος έχει σχέση με γνωστή κυρία του ίδιου χώρου όμως τελευταία άρχισε να εκδηλώνεται. Του αρέσουν και τα αρσενικά και με κάποιες κινήσεις και εκφράσεις στο κανάλι, καρφώνεται. Εκείνος βέβαια δεν το καταλαβαίνει, οι άλλοι όμως κάνουν μεγάλη πλάκα μαζί του. Όσο γα τη σύντροφό του; Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει κάτι αλλά μετακόμισε και σπίτι του. Και είναι και έξυπνη δημοσιογράφος γαμώτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.