Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχτηκε ερωτικές σχέσεις με την συναργάτιδά του, που έριξε την κυβέρνησή του!

Καταστράφηκε για μια γυναίκα...

Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, Πετρ Νέτσας, παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με την πιο στενή συνεργάτιδά του, η σύλληψη της οποίας για παράνομες....


 παρακολουθήσεις και κατάχρηση εξουσίας οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης τον περασμένο μήνα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Η 48χρονη διευθύντρια του γραφείου του Νέτσας, Γιάνα Ναγκιόβα, συγκαταλέγεται σε ομάδα ατόμων που κατηγορούνται για παράνομη παρακολούθηση της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, με την οποία βρίσκεται τώρα στη διαδικασία διαζυγίου, και για την χρηματισμό βουλευτών που είχαν εναντιωθεί στον πρώην πρωθυπουργό τον περασμένο χρόνο.

«Διατηρώ δεσμό με την Γιάνα Ναγκίοβα. Είναι μία σταθερή σχέση και υπολογίζω σε αυτήν για το μέλλον», δήλωσε ο 48χρονος Νέτσας στην εφημερίδα Pravo ερωτηθείς για την ιδιωτική του ζωή στο πλαίσιο συνέντευξής του που δημοσιεύεται σήμερα.

Η στενή σχέση του Νέτσας με την ξανθιά ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών είχε πυροδοτήσει φήμες μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων στη χώρα επί πολλούς μήνες, αλλά κανένας από τους δύο δεν το είχε παραδεχτεί, υπενθυμίζει το ΑΜΠΕ.

Ο Νέτσας, πατέρας τεσσάρων παιδιών και θρησκευόμενος, δήλωσε τον Ιανουάριο ότι χώρισε με την επί τουλάχιστον 25 χρόνια σύζυγό του και τον περασμένο μήνα το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.