Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Αντύπας πάντρεψε την κόρη του και έγραψε ιστορία



Οργάντζα και δαντέλες, Porsche και Bentley, φασαριόζικα κουτάκια μπίρας, ολάνθιστοι λεμονανθοί, μεστωμένοι πορτοκαλεώνες και...
γαμήλιες αθλοπαιδιές. Η κόρη του ...κοσμαγάπητου ερμηνευτή Αντύπα παντρεύτηκε. Ή, για τηνακρίβεια, έγινε η πρωταγωνίστρια του πραγματικού γάμου της χρονιάς

Τα κορίτσια ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους από μικρά. Η ημέρα τέλεσης του μυστηρίου ανήκει στην κατηγορία «η πιο σημαντική ημέρα της ζωής μου» μαζί με τη μέρα που θα δεχτούν πρόταση γάμου, εκείνη των γενεθλίων τους, της γέννησης των παιδιών τους, όταν θα πάρουν το πτυχίο τους, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, την Πρωτοχρονιά κ.ο.κ. Την ημέρα αυτή (του γάμου) είθισται να τη σχεδιάζουν για καιρό, τη φαντάζονται εξαίσια, ξεχωριστή από κάθε άλλη της ζωής τους, μα, κυρίως, επιμένουν η δική τους γαμήλια σκηνοθεσία να είναι εξόχως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη.













Πρωτόπλαστοι σε εκδοχή Circa 2013, ενισχυμένοι με βιταμίνη C (για την πρώτη νύχτα τουγάμου) και άρωμα εσπεριδοειδών










Η νέα τεχνολογία στηνυπηρεσία της τρίτης-όπως μαρτυρούν οιπανάδες- ηλικίας













Τα πεζοδρόμια του Δήμου Βουλιαγμένης αποτελούνυπόδειγμαρυμοτομίας -και οι Bentleyπρότυπο αυτοκινήτου

Στα μέσα Μαΐου, λοιπόν, η κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντύπα, Ολγα Μαζλουμίδου, έζησε τη δική της υπέροχη μέρα, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Νάσο Λέκκα. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Φανερωμένης της Βουλιαγμένης, ενώ μεταξύ των -ούτως ή άλλως- εκλεκτών καλεσμένων ήταν η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχoινά, ο Λευτέρης Πανταζής, ο συνθέτης Φοίβος αλλά και ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.













Θα ντυθώ γαμπρός και στη γυαλισμένηPorsche μου θα φέγγει αντικατοπτρισμός


















Κάθε γαμπρός έχει δικαίωμα να νιώσει σαν γατάκι που περιμένει καρτερικά την Πυροσβεστική να το κατεβάσει από το δέντρο ή την… μπασκέτα














Δυο γενιές, μια αγάπη και παντοτινή. Ο Αντύπας και η σύζυγός του, σε πρώτο πλάνο, δίνουν το καλό παράδειγμα στους νεόνυμφους
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο φωτογράφος του γάμου Πάνος Ρεκουνιώτης κοινοποίησε στο προσωπικό blog του ολόκληρο το γαμήλιο άλμπουμ της Ολγας και του Νάσου και αποκάλυψε ακουσίως πώς η «πιο σημαντική ημέρα» στη ζωή μιας γυναίκας μπορεί να αποτυπωθεί πρωτότυπα, τολμηρά, εκκωφαντικά προχώ, να διυλιστεί και να αποθεωθεί τελικά μέσα από τον φωτογραφικό φακό.













Μπροστά στην εφεύρεση ενός νέου φωτογραφικού κάδρου: το αμερικανικό ανάποδα ή «μόνο πόδια, καθόλου κεφάλι»


















Στάση «είμαι έτοιμη να εξολοθρεύσωκουνούπι» που συνάδει απολύτως με τη μέθεξηπου δημιουργεί η ζεστή φωνή του Αντύπα













Ο γαμπρός σκοράρει στην καρδιά της νύφης
Ο Ρεκουνιώτης ακολούθησε -ως είθισται- το ζευγάρι από την προετοιμασία του και την άγουσα προς την εκκλησία μέχρι τη στέψη, το γαμήλιο γλέντι αλλά και τα πρώτα ξέγνοιαστα -και πιστά στο αρχαιοπρεπές «νους υγιής εν σώματι υγιεί»- σκιρτήματα των νεονύμφων.













Ιδανική αναλογίαλουσάτου σποραυτοκινήτου καιευτυχισμένωννιόπαντρων σε χαλαρή ερωτοτροπία


















Οι νεόνυμφοι βγάζουν εισιτήριο διαρκείας στον έρωτα

Τα λόγια είναι περιττά. Οι φωτογραφίες αποτελούν από μόνες τους case study για τον τρόπο με τον οποίο μια γαμήλια τελετή, μια από τις «σημαντικές ημέρες της ζωής», μπορεί να μείνει αλησμόνητη εις το διηνεκές. Να ζήσουν!














Ο νεοσσός Λουδοβίκος, στο κάδρο όπισθεν των νεονύμφων, έτοιμος να τους ράνει με ρύζι (νυχάκι)













Για σένανε μπορώ και το φιλέ του τένις να υπερπηδήσω













«Μωρό μου, καλησπέρα, σεσκεφτόμουν όοοολη μέρα»είναι σαν να λέει η έκφραση του Αντύπα στο νυφικό της μοναχοκόρης του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.