Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Με ποιον ΔΙΑΣΗΜΟ ποδοσφαιριστή ΑΠΑΤΗΣΕ τον Κασίγιας η Καρμπονέρο;;; (PHOTO)



Ένα ντοκουμέντο ανακάλυψε ο σκύλος, όπου φαίνεται διεθνής Βραζιλιάνος παίκτης να φιλιέται με τη Σάρα Καρμπονέρο. ...
Καλά καταλάβατε, στην δημοσιογράφο-σύντροφο του Ίκερ Κασίγιας αναφερόμαστε η οποία βρέθηκε στη ... Βραζιλία για να καλύψει το Confederations Cup.Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος έδωσε ένα καυτό γλωσσόφιλο στην Ισπανίδα Καλλονή. Μη μασάτε... Τα φαινόμενα απατούν.


Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ. Ένας απίστευτος Βραζιλιάνος φωτογράφος έκανε τη... φωτοσοπιά, παίρνοντας μία φωτογραφία του ζευγαριού (Κασίγιας-Καρμπονέρο). Συγκεκριμένα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2010 από την Ισπανία, ο Κασίγιας είχε δώσει ένα καυτό φιλί στη σύντροφό του. Ε, ο φωτογράφος απλά έβγαλε τον τερματοφύλακα της Ρεάλ από τη μέση και τον αντικατέστησε με τον Νεϊμάρ. Φανταστείτε να το έβλεπε ο Ίκερ χωρίς να ξέρει ότι η εικόνα είναι αποτέλεσμα photoshop. Εδώ ταιριάζει το τραγούδι «και κάνεις και ζημιές»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.