Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τσάκωνας: Ο Έλληνας σίφουνας που πέρασε τον Μπολτ! [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Λυκούργος Τσάκωνας προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ. τερματίζοντας 4ος στην πρώτη σειρά σε 20.55, πραγματοποιώντας μάλιστα καλύτερο χρόνο από τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά τερματίζοντας...




περπατώντας στην 7η σειρά με 20.66.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έτρεξε στην 1η σειρά τερματίζοντας τέταρτος με χρόνο 20.55 και δεν πήρε απευθείας το εισιτήριο που οδηγούσε στα ημιτελικά των 200 μέτρων. Ωστόσο, η επίδοσή του ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, αφού βρέθηκε ανάμεσα στους 3 καλύτερους χρόνους, περνώντας μάλιστα ακόμα και τον Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έτρεξε στην 7η και τελευταία σειρά τερματίζοντας με "σβηστές" τις μηχανές σε 20.66 αφού σχεδόν περπατούσε κοιτάζοντας συχνά - πυκνά τους αντιπάλους του. Συμπληρώθηκε έτσι η 24άδα του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/8).

Η κούρσα του Μπολτ:





Η κούρσα του Τσάκωνα:







πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.