Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΤΩΡΑ: Σεισμος στην Αθήνα


Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα δευτερόλεπτα...



στην Αττική. Είναι εξαιρετικά νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ωστόσο ήταν μικρής έντασης ο σεισμός κάτι που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι ίσως το επίκεντρο είναι πολύ μακριά κι απλά έγινε αισθητός στο λεκανοπέδιο.

4 σχόλια:

  1. Σωπατε ρε παιδια που οτι συμβαινει ειναι στην Αθηνα. Λες και δεν υπαρχει αλλη Ελλαδα. Αντε γιατι σαν πολλα να μας ταχετε κανει. Στο τελος-τελος, οτι τραβαμε αυτη τη στιγμη, απο σας το παθαμε που δεν πληρωνετε τους φορους σας. Αντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,φυσικά και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα,γι αυτο γράφουμε και ειδήσεις που αφορούν σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.Επίσης μην ξεχνάς,πως οι περισσότερες συντάξεις-μαϊμού,οι επιδοτήσεις-μαϊμού και οι παράνομες επιδοτήσεις που επιβάρυναν τον κρατικό κορβανά ,βρέθηκαν στην επαρχία.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. 5,1ριχτερ με προσεισμό 4,2 ρίχτερ.Δες νεότερη ανάρτησή μας.Σε ευχαριστούμε.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.