Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη πρώην υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα [ΦΩΤΟ]

Χαστούκισε 3 κοπέλες!

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Τετάρτη πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης καταστήματος στρατιωτικών ειδών στα Γιάννενα, κατηγορούμενος για απρόκλητη σωματική βλάβη...



Σημειώνεται πως το κατάστημά του έγινε στόχος επίθεσης αγνώστων με πέτρες και ξύλα το απόγευμα της Τρίτης.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων και των καταστηματαρχών της οδού Σταδίου όπου βρίσκεται η επιχείρηση του κ. Μπίμπου, στο κέντρο των Ιωαννίνων, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Όπως περιγράφουν, εμφανίστηκαν ξαφνικά με ξύλα στα χέρια και άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια, μαύρο χρώμα και πίσσα, στις βιτρίνες του καταστήματος οι οποίες έσπασαν, ενώ προξένησαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος και το εμπόρευμα.


Όταν εκλήθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων προκειμένου να αναγνωρίσει τους δράστες, μετά τις προσαγωγές που είχαν γίνει για την υπόθεση, αιφνιδιαστικά χαστούκισε τρεις κοπέλες οι οποίες είχαν προσαχθεί.

Ο Ιάσων Μπίμπος, ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη ενώ και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.