Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στον εισαγγελέα ο πρώην φρουρός βουλευτή της Χρυσής Αυγής [ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ]


Σύλληψη και διαθεσιμότητα για αστυνομικό ο οποίος ήταν και πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούση. Τι έδειξε η έρευνα σε γραφεία της ΧΑ στο Αγρίνιο...



Νωρίς το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε γραφεία της Χ.Α. στο Αγρίνιο και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες αλλά και άλλα αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα ανακαλύφθηκαν επιπλέον 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στιλιάρια αλλά και ένα τσεκούρι.

Επιπλέον οι Αρχές βρήκαν ένα αστυνομικό πηλίκιο, ένα κράνος με καλαμίδες διμοιρίας των ΜΑΤ, αλλά και φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία ανήκουν στον αστυνομικό που συνελήφθη.

Στη δημοσιότητα έδωσε  το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, φωτογραφίες από τα ευρήματα της αστυνομικής επιχείρησης της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Ανάμεσα στα αντικείμενα είναι καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας καθώς και μια φυσιγγιοθήκη που ανήκει στον πρώην αστυνομικό φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.


Ο αστυνομικός ήταν ο φρουρός του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση αλλά τελούσε σε διαθεσιμότητα εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός

Ο συλληφθείς ήταν ο αστυνομικός - φρουρός του Κώστα Μπαρμπαρούση, που βοήθησε άλλους χρυσαυγίτε στην έφοδο που πραγματοποίησαν σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, απ' όπου έσπασαν πάγκους παράνομων μικροπωλητών, οι οποίοι ήταν αθίγγανοι ή αλλοδαποί. Δείτε το βίντεο, που τότε είχε ξεσηκώσει σάλο.



"Με κατηγορούν άδικα.Δεν πήρα μέρος στα επεισόδια" δήλωνε πριν από περίπου ένα χρόνο ο πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής του Κώστα Μπαρμπαρούση ο οποίος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στην λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.