Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Παύλου Φύσσα-Μιλά για το αδικοχαμένο παιδί του! [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μάτια κλαμένα ο τραγικός πατέρας του Παύλου Φύσσα στέκεται στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο μανάκριβος γιος του.
Μια ...


εβδομάδα μετά το χαμό του Παύλου κι ο πατέρας του είναι ζωντανός νεκρός: «Είναι η γειτονιά μου, εδώ από πίσω μένω, θέλω δε θέλω θα περάσω και στο νεκροταφείο πήγα και εδώ ήρθα. Ε, δε θέλω το παιδί να το αφήνω και τελείως μόνο του που δεν είναι, εντάξει δεν είναι, απλά θέλω να περνάω να βλέπω. Ήμουν εντελώς περαστικός τώρα αυτή τη στιγμή», είπε στη δημοσιογράφο του STAR που τον συνάντησε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας!

Κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα περνάει από το σημείο, όπου δολοφόνησαν το παιδί του. Ο ίδιος πάντως μας εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί ακόμη να καταθέσει η κοπέλα του γιου του, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

«Η κοπέλα του δεν έχει πάει να καταθέσει ακόμη. Θα πάει παιδιά, θα πάει. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πάει. Είναι σοκαρισμένη!»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γεώργιος Μαραγκός πήρε σήμερα στα χέρια του τμήμα της δικογραφίας και λέει: «η κοπέλα δεν ήταν μπροστά… ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω... είδε συμπλοκή, στα χέρια της ξεψύχησε… Θα πάει να καταθέσει, είναι σοκαρισμένη».

Ακόμα, όπως αποκάλυψε στο STAR δυο γυναίκες που βρίσκονταν τυχαία μπροστά στο φονικό κατέθεσαν στην ανακρίτρια πως ο δολοφόνος δεν έφτασε μόνος στην ενέδρα θανάτου...

«Υπάρχουν δυο καταθέσεις μαρτύρων που λένε ότι υπήρχε κι άλλο άτομο. Ένας με ξυρισμένο κεφάλι, στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Ρουπακιά που δεν έχει συλληφθεί.»

Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας διαψεύδει τον βασικό ισχυρισμό του 45χρονου δράστη ότι βρισκόταν σε άμυνα. «Δεν ήταν σε άμυνα ο δράστης. Από την ιατροδικαστική έκθεση δε βρέθηκαν αμυχές, μώλωπες..»


ΔΕΙΤΕ το βίντεο εδώ…

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.