Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κεδίκογλου για σύλληψη Μιχαλολιάκου: Η Δημοκρατία μας δεν εκβιάζεται, θα αμυνθεί

Την άποψη πως η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και έχει τα μέσα να αμυνθεί, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, είπε με αφορμή... τις συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο πρωινό του ΣΚΑΪ, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως η Δημοκρατία μας έχει όλα τα μέσα για να αμυνθεί και πως η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως δεν μπορεί να πει περισσότερα προς το παρόν και η δήλωσή του είναι αρκούντως περιεκτική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής συνελήφθη λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, όπως επίσης και πέντε βουλευτές του κόμματος, για τους οποίους υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εμπλοκής σε εγκληματικές δραστηριότητες. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν προέβαλε καμμία αντίσταση κατά την σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.