Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στη φάκα οι διαρρήκτες που ρήμαξαν τη Λάρισα


Στις 400.000 ευρώ ανέρχεται η αξία της λείας από τις δραστηριότητες σπείρας διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε στη Λάρισα. Έγιναν τέσσερις συλλήψεις, ενώ εξιχνιάστηκαν 70 περιπτώσεις κλοπών, διαρρήξεων και αποπειρών...



Οι συλληφθέντες πιάστηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα παλαιά διόδια Τεμπών. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 35, 21 και 17 ετών και μία 43χρονη, που συνελήφθησαν σε αυτοκίνητο το οποίο αναζητούνταν για χρήση σε κλοπές. Λίγη ώρα πριν τη σύλληψή τους, οι δράστες είχαν διαπράξει δύο διαρρήξεις στη Λάρισα, αφαιρώντας χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, σκαρφαλώνοντας σε δύο διαμερίσματα πρώτου ορόφου. Δικογραφία έχει σχηματιστεί και σε βάρος ενός 31χρονου και μίας 33χρονης και άλλων συνεργών τους.

Οι συλληφθέντες, που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές κατά περίπτωση, για κλοπές, ναρκωτικά, απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατοχή όπλων, έρχονταν από τη βόρεια Ελλάδα στη Λάρισα για κλοπές και διαρρήξεις, δρώντας συγκροτημένα σε δύο τουλάχιστον τετραμελείς ομάδες, με διαφορετικά αυτοκίνητα, , στα οποία χρησιμοποιούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Στο αυτοκίνητο και στην κατοχή της 43χρονης βρέθηκαν ένα μενταγιόν, μία λευκή πέτρα από κόσμημα, μία θήκη λίρας, δύο φόρμες και διαρρηκτικά εργαλεία. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν πολλά κοσμήματα και τιμαλφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.