Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Γαλανός: Bon viveur... ετών 67! Ο μυστικός αρραβώνας με την Κάτια Δανδουλάκη! (PHOTOS)


Aρσενικό παλαιάς κοπής, με την ομορφιά της νιότης να εξελίσσεται σε γοητεία της εμπειρίας, άνθρωπος καλλιεργημένος και αντισυμβατικός μέσα στην απλότητά του. Ο Νίκος Γαλανός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί σε σύγκριση με τους γόηδες του Χόλιγουντ....

Της Μαριάννας Σπανού

Η εμφάνισή του με νεαρή, εντυπωσιακή συνοδό σε συναυλία στο Ηρώδειο τράβηξε όλα τα βλέμματα. Παρά το γεγονός ότι η διαφορά ηλικίας ήταν εμφανής, κανείς δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι σαν ζευγάρι είναι αταίριαστοι. Κι αυτό γιατί ο Νίκος Γαλανός δεν αποτελεί τυπικό παράδειγμα ενός άντρα που έχει μπει εδώ και καιρό στην έβδομη δεκαετία της ζωής του, αλλά την εξαίρεση στον κανόνα.

Η ζωή του ήταν πάντα πλούσια από την παρουσία του γυναικείου φύλου. Και πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο, αφού εκτός από σπουδαίος ηθοποιός ήταν ανέκαθεν και μεγάλος καρδιοκατακτητής. Στα 18 του μάλιστα πραγματοποίησε τον πρώτο του γάμο, δεν άντεξε για πολύ όμως τα δεσμά της συζυγικής ζωής. «Ανήκω σε μια γενιά που ο γάμος ήταν θεσμός. Εμείς το θέλαμε, ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί και έπειτα από πέντε μήνες γάμου χωρίσαμε», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ενώ και ο δεύτερος γάμος του –σε ηλικία 35 χρονών– είχε ακριβώς την ίδια κατάληξη. Η αλήθεια είναι πως περιστοιχιζόταν πάντα από πολύ ωραίες γυναίκες, καθώς τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου ο Νίκος Γαλανός μεσουρανούσε. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον χαρακτήριζε «εξαιρετικό πλάσμα», η Τζένη Καρέζη ζήλευσε τον πράο χαρακτήρα του, ενώ ο Νίκος Κούρκουλος τον θεωρούσε «έναν σπουδαίο συνάδελφο που αν συνεργαστείς μαζί του δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει».



Οι γυναίκες που τον αγάπησαν με πάθος ήταν πολλές. Εκείνος ήταν, ως αρσενικό, πιο μετρημένος. Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν ανάμεσα στις λίγες που κατάφεραν να μπουν στην καρδιά του και να μη βγουν ποτέ. Λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν για τον μυστικό αρραβώνα τους, γεγονός για το οποίο και οι δύο αποφεύγουν να μιλήσουν εκτενώς. «Δεν το έκρυψα ποτέ, αλλά θεωρώ πως δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Με την Κάτια είχαμε έναν δεσμό και έναν αρραβώνα σαν νέοι άνθρωποι και περάσαμε όμορφα μαζί. Σήμερα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», είχε σχολιάσει σχετικά σε συνέντευξή του. Φαίνεται, τελικά, πως ο γάμος δεν του ταιριάζει. Τόσο οι δύο που έγιναν όσο και ο τρίτος που ματαιώθηκε δεν καταγράφονται σαν θετικό ρεκόρ στο ενεργητικό του, ο ίδιος όμως δεν μοιάζει να στεναχωριέται. Έχει συνειδητοποιήσει πως για εκείνον το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης δεν έχει σημασία, αρκεί να είσαι με έναν άνθρωπο που συνεννοείσαι και μοιράζεσαι ευχάριστα την καθημερινότητά σου.





Αυτό πιθανόν να συμβαίνει και τώρα με τη νέα του σύντροφο. Μοιάζει τόσο σίγουρος για την επιλογή του που δεν διστάζει να εμφανιστεί μαζί της, την ώρα που πάντα απέφευγε να προκαλεί σχόλια και συζητήσεις γύρω από την προσωπική του ζωή. Κι αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να του λείπει το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ, η ενέργεια και η ζωντάνια του αποδεικνύουν το αντίθετο. Άλλωστε, το παιδί που κρύβει ο ίδιος μέσα του είναι μέρος της γοητείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.