Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Η 23χρονη που εκμεταλλεύεται τους άντρες για να βγαίνει σε πανάκριβα εστιατόρια.[ΒΙΝΤΕΟ]

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τρώει εντελώς δωρεάν στα καλύτερα εστιατόρια έχει βρει η 23χρονη Καναδή Erin Wotherspoon. Πώς τα έχει όμως καταφέρει να δειπνίσει εντελώς δωρεάν στα 48 καλύτερα εστιατόρια του Τορόντου;
Το μόνο που είχε να κάνει είναι να ...


επιστρατεύσει τη γοητεία τους για να «τουμπάρει» άνδρες, ώστε να βγει ραντεβού.

Αυτό ωστόσο που επιδιώκει είναι να απολαύσει τα γκουρμέ πιάτα των εστιατορίων δωρεάν καθώς στη συνέχεια παρατάει τους παρτενέρ της στα «κρύα του λουτρού» αναζητώντας το νέο της θύμα.

Η 23χρονη με ένα από τα πολλά… θύματά της


Σε συνέντευξή της στην ραδιοφωνική εκπομπή του Jeff McArthur ανέφερε «Τους κοιτάω στο πορτοφόλι. Ο στόχος μου είναι να πάω στα καλύτερα εστιατόρια και να δειπνίσω χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω».

Η 23χρονη εξιστορεί τις ιστορίες τις σε ένα blog που έχει δημιουργήσει και έχει τίτλο A Penniless Girl, Bad Dates and Plenty of Oysters.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.