Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΓΚΑΛΟΠ: Ευρώ ή μνημόνιο


«Ναι» στο ευρώ, «όχι» στα μνημόνια απαντούν οι Έλληνες στην έρευνα του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της ομάδας του από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε στο EXTRA 3....


Στην ερώτηση αν στις επερχόμενες εκλογές, ενδέχεται να ψηφίσετε κόμματα που υποστηρίζουν την επιστροφή στη δραχμή, περισσότεροι από του μισούς ερωτηθέντες απάντησαν θετικά.

Στην ερώτηση, εάν αυτή την περίοδο θεωρείτε τον εαυτό σας μνημονιακό ή αντιμνημονιακό, οι περισσότεροι ερωτηθέντες θεωρούν τον εαυτό τους αντιμνημονιακό.

Στην επόμενη ερώτηση, αν η παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι μονόδρομος για τη χώρα, οι ερωτηθέντες απάντησαν:

Για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι ερωτηθέντες απάντησαν:

Για τον ρόλο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές:

Στην ερώτηση, «Αν αύριο γινόταν δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ ή την επιστροφή στη δραχμή, τι θα ψηφίζατε;» απάντησαν:

Τέλος, στην ερώτηση για τα μικρά κόμματα που υποστηρίζουν την επιστροφή στη δραχμή, θα μπορούσατε να ψηφίσετε στις ευρωεκλογες του 2014, απάντησαν:
Η έρευνα διεξήχθη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.