Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Γιατί οι αρχές συνδέουν τις εκτελέσεις με το φονικό της Αγίας Νάπας στην Κύπρο

Τι δείχνουν οι κάμερες που κατέγραψαν τα πάντα.

Οι δύο δράστες, αναβάτες της μηχανής, κινούμενοι στη λεωφόρο Ηρακλείου στο αντίθετο ρεύμα με ....


κατεύθυνση προς την αττική οδό, προσπερνούν τους τέσσερις νεαρούς που
στέκονται κάτω από μια κολώνα  της ΔΕΗ έξω από τα γραφεία της οργάνωσης και σταματούν 40 με 50 μέτρα πιο πάνω.
Στη συνέχεια κατεβαίνουν και οι δύο. Μπροστά απο την καφετέρια που βρίσκεται 15 μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι τέσσερις νεαροί , αρχίζουν οι πυροβολισμοί με 9αρι πιστόλι ζάσταβα. Με τα πρώτα δύο πυρά πέφτει ο ένας και οι άλλοι τρεις προσπαθούν  να ξεφύγουν . Πέφτει ένας ακόμη. Μόνο ο ένας τα καταφέρνει. Στρίβει τρέχοντας και σκυφτός στην Μεγάλου Κωνσταντίνου. Ο πιστολέρο που κινείται προς την κολώνα εξακολουθώντας να πιέζει την σκανδάλη και στρέφεται προς αυτόν. Πυροβολεί αλλά δεν τον πετυχαίνει. Ο τρίτος, ο Γέροντας, στέκεται λιγότερο τυχερός. Αυτός στρίβει τρέχει προς τα κάτω, προς τη Φιλαδέλφεια και δέχεται πισώπλατα τα πυρά τα εκτελεστή.
Ο τελευταίος έχει πλέον φτάσει σε απόσταση μισού μέτρου από τους δυο  ετοιμοθάνατους στην κολώνα και τους ρίχνει τις χαριστικές βολές.
Πρόκειται για ένα σκηνικό θανάτου, η μεθοδολογία του οποίου είναι βγαλμένη μέσα από το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας στη Κύπρο που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2012.
Τότε με το ίδιο ακριβώς τρόπο,ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος που έχει συλληφθεί,σκότωσε 5 άτομα πυροβολώντας τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο στήθος αρχικά,για να τους ακινητοποιήσει και στη συνέχεια στο κεφάλι.Οι αρχές πιστεύουν πως υπάρχουν πλέον Έλληνες κακοποιοί,εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν με αυτό τον τροπό και ψάχνουν να βρουν κοινά σημεία αναφοράς στις δύο αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.