Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Όλες οι εξελίξεις για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο [ΒΙΝΤΕΟ]


Μετά τη χθεσινή "βόμβα" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, περί αγοράς της πράσινης ΠΑΕ, ήρθε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος να κάνει επίσημες δηλώσεις. Όλα τα τελευταία νέα και τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες...




Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε το φιτίλι το Σάββατο το πρωί με το ενδιαφέρον του περί εισόδου του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκτοτε έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για το πότε θα σκάσει η βόμβα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με δηλώσεις του την Κυριακή υποστήριξε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα έχουν γίνει όλα γνωστά σχετικά με την πρόταση του ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοιχτή για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Οι εξελίξεις από ότι φαίνεται θα είναι ραγδαίες και τοποθετούνται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο να τα πουν στην διάρκεια της εβδομάδας -πιθανό οι δύο πλευρές να συναντηθούν μέχρι την Τετάρτη- και να τον ενημερώσει για την πρόταση του αναλύοντας όλα τα δεδομένα.

Ποιες είναι οι σκέψεις του για την ΠΑΕ. Ποιος είναι ο συμπαίκτης που άφησε ο ίδιος να διαρρεύσει ότι ήδη έχει βρει αλλά και ποιες είναι οι ενστάσεις που έχει για να μπει σε ένα τέτοιο εγχείρημα καθώς θα ζητηθεί πλήρης έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ, προκειμένου να φανεί πόσο μεγάλο ή όχι είναι το άνοιγμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι δυο άνδρες αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν όλα τα θέματα που έχουν προς ανάλυση σχετικά με την πράσινη ΠΑΕ και να βρουν την λύση αφού είναι δεδομένο πως υπάρχει κοινή θέληση για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό.

Διοικητικό Συμβούλιο στην Συμμαχία

Την ίδια ώρα από την άλλη πλευρά, αυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που είναι και ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ τη δεδομένη χρονική στιγμή αναμένεται να τρέξουν και εκεί οι εξελίξεις.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εντελώς συμπτωματικά, και συγκεκριμένα την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένα Δ.Σ. στο οποίο όπως είναι φυσικό αναμένεται να κυριαρχήσουν δυο θέματα. Το ένα η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αν έχει κατατεθεί ή όχι στην πράσινη ΠΑΕ και το τι στάση θα ακολουθήσει η "Συμμαχία", αν και αυτό ίσως και να μην χρειάζεται καν να τεθεί επί τάπητος.

Και το δεύτερο ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης που πρέπει να γίνει με την μεσολάβηση είκοσι ημερών από το Δ.Σ.

Αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι αν το Δ.Σ. που θα γίνει αυτή την εβδομάδα πάρει την απόφαση να οδηγήσει οποιαδήποτε ενδεχόμενη πρόταση στην Γενική Συνέλευση, κάτι που είναι και το πιο πιθανό μετά και τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δηλώσεις Αλαφούζου

Αρχικά μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Όταν κερδίζει η ομάδα πάντα τα πράγματα είναι θετικά. Στις καλές ημέρες δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποιο σχόλιο".

Για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είπε: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν να αναλάβουν και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση και ανασύσταση του Παναθηναϊκού".

Για το εάν έχει γίνει συνάντηση: "Όχι, δεν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει.

Για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις: "Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση. Απλώς μην ξεχνάτε ότι εγώ είμαι πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δεν είμαι ιδιοκτήτης. Θα γίνει μία Γ.Σ. εμείς εφόσον η πρόταση είναι καλή για το οποίο είμαι σίγουρος αφού μια οικογένεια η οποία θέλει και μπορεί να επενδύσει σημαντικά ποσά. Θα κάνουμε θετική εισήγηση στη Γ.Σ. και εκείνη θα πάρει την απόφασή της.










*planet-greece, με πληροφορίες από prasinanea, contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.