Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αηδία από γκάφα βιολόγου: Ανατίναξε κατά λάθος φάλαινα -Ακολούθησαν σκηνές φρίκης [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια απίστευτη γκάφα ενός θαλάσσιου βιολόγου κατέστρεψε το... έκθεμα που θα εκτίθετο στο Εθνικό Μουσείο των Νησιών Φερόε. Ο επιστήμονας, ενώ...



 προσπαθούσε να βγάλει τον ιστό από τη φάλαινα φυσητήρα μήκους 13,7 μέτρων που είχε πεθάνει από φυσικά αίτια όταν εγκλωβίστηκε σε στενό κανάλι, καταλάθος την... ανατοίναξε.

Στην προσπάθεια του βιολόγου να ανοίξει το στομάχι της φάλαινας και να αφαιρέσει τους ιστούς για να κρατήσει το σκελετό του κήτους, εξερράγη το αέριο που ήταν εγκλωβισμένο στο στομάχι του, με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν όργανα και κομμάτια της σάρκας του.

«Το ζώο ήταν νεκρό για περισσότερο από δυο ημέρες όταν το παραλάβαμε οπότε γνωρίζαμε πως ενδεχομένως να υπήρχε πίεση στο εσωτερικό του, ωστόσο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», δήλωσε στη συνέχει ο βιολόγοςς.

Παρά την εξέλιξη, ο σκελετός της φάλαινας θα εκτεθεί κανονικά στο μουσείο όπως είχε αποφασιστεί.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.