Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

TΩΡΑ:Γιατί πετά πάνω από την Αθήνα το ελικόπτερο της αστυνομίας;

Εδώ και αρκετή ώρα πετά πάνω από κέντρο της Αθήνας το ελικόπτερο της αστυνομίας.Σύμφωνα με τους διεθνής αεροπορικούς κανονισμούς και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απαγορεύεται στα ελικόπτερα να πετούν μετά τη δύση του ηλίου και ιδιαίτερα πάνω από κατοικημένες περιοχές.Τι συμβαίνει λοιπόν;Όπως...


 ρωτήσαμε και μάθαμε το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχει ανάψει φωτιές στις ΕΛ.ΑΣ.που δεν θα επιθυμούσε με τίποτα ,να δημιουργηθούν επεισόδια και να γίνει ακόμη πιο νοσηρό το κλίμα στην Ελληνική κοινωνία και μάλιστα με ποδοσφαιρικά αίτια.'Έτσι η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να ζητήσει ειδική άδεια από την ΥΠΑ προκειμένου ένα από τα ελικόπτερά της να πετά πάνω και κοντά στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι των αιωνίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.