Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

7.400 θέσεις εργασίας για ανέργους


Στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» που αφορά σε 7.400 ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα...




6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας (Δημόσια πρόσκληση 6/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Ο πίνακας κατάταξης, όπως και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα, έχουν αναρτηθεί συγκεκριμένα στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, η κατάρτιση των πινάκων έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του Οργανισμού, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ».

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου, η οποία αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.