Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

H Φουρέιρα πάει Eurovision;


Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2014 μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, την ώρα που δημοσιεύματα την θέλουν -για ακόμα μία φορά- μεταξύ των υποψηφίων για το «χρίσμα»!...



Σχολιάζοντας τις φήμες, η τραγουδίστρια είπε: «δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Κάθε χρόνο λέω ότι με ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι όλες οι χρονιές ίδιες ή σωστές. Δεν ξέρω για φέτος, αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα πάω».

«Μακάρι! Θα δούμε! Αν μου γίνει πρόταση και είναι όλα κατάλληλα, μακάρι!», συνέχισε η Ελένη, σε συνέντευξή στης στην εκπομπή «Μελέτησέ Το», προσθέτοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να διαγωνιστεί σε εθνικό τελικό με άλλους υποψηφίους.

Πάντως, εκτός από την Eλένη Φουρέιρα, τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφια για να ταξιδέψουν τον Μάιο στη Δανία είναι: Κώστας Μαρτάκης, Demy, Wedding Singers, Κρυσταλλία καιΛούκας Γιώρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.