Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έρευνα του ΣΔΟΕ στην εισπρακτική εταιρεία των υιών Σιούφα


Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπήκαν οι δραστηριότητες εισπρακτικής εταιρείας και η σχέση της με το δικηγορικό γραφείο των υιών Σιούφα...



Μετά από καταγγελίες, όπως αναφέρει η Δημοσια Τηλεόραση, που έγιναν ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να διερευνήσει τη σχέση και τη συνεργασία της εισπρακτικής εταιρείας με τη νομική εταιρεία των υιών Σιούφα.

Ήδη το ΣΔΟΕ έχει πάει δύο φορές στα γραφεία της εταιρείας στον Ταύρο, μία στα μέσα Δεκέμβρη και μία μόλις χθες. Το ΣΔΟΕ κατέσχεσε 20 τιμολόγια.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή , φοροαποφυγή , ή, και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
    Μετά τον Άκη ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλογιατροί, μεγαλοεργολάβοι, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι, υπάλληλοι, και όλοι οι χρυσοφονιάδες της νύχτας.
    Ξέρουν ότι ο Γιώργος και συνεργάτες του, ψήφισαν εκείνους τους νόμους που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! του αδύναμου Έλληνα. Ψήφισε τον νόμο που κανείς κλέφτης δεν μπορεί να ‘’χορτάσει’’ πλέον από τα κλεμμένα !!
    Όλοι αυτοί οι νόμοι από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.