Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μειώνονται στο μισό τα πρόστιμα της εφορίας λόγω κραχ στην αγορά

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Πρώτα έρχεται ο νόμος που προβλέπει “εκτέλεση” μέσω εξοντωτικών προστίμων των φορολογουμένων με το πρώτο λάθος και ύστερα έρχεται το ίδιο το υπουργείο να μαζέψει τα πρόστιμα και να τα μειώσει.Τώρα και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν έχει...


δοθεί εντολή να αλλάξει το καθεστώς που διαμορφώθηκε με τα πρόστιμα.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα” λένε πως θα μειωθεί στο μισό το πρόστιμο των 1.000 και 2.500 ευρώ για την εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, την πρώτη φορά, ενώ δεν θα διπλασιάζεται το πρόστιμο όπως προβλέπεται με τη δεύτερη εκπρόθεσμη δήλωση, αλλά μετά από έλεγχο που θα πιστοποιεί υποτροπή εντός πενταετίας..

Παράλληλα αναμένεται να μπει πλαφόν στο πρόστιμο των 1.000 ευρώ ανά απόδειξη που δεν κόβεται, ενώ δεν θα μπαίνει και πρόστιμο για τα ήδη υπάρχοντα πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.