Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κολυμπούσε... στη χλιδή ο Γιανουκόβιτς [ΒΙΝΤΕΟ]


Δείτε την απίστευτη χλιδή στην οποία ζούσε ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Δείτε βίντεο από την προεδρική έπαυλη, να τρελαθείτε...



Ιδιαίτερη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα πλάνα από το εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας του Γιανουκόβιτς, καθώς ξεχωρίζει για την χλιδή της. Ενδεικτικό είναι το τζακούζι που διέθετε ο Ουκρανός πρόεδρος στο δωμάτιο του και το χρυσό καλαθάκι του μπάνιου, ενώ αίσθηση προκαλούν τα πολλά μπουκάλια βότκας που έχουν πάνω τους το πρόσωπο του Γιανουκόβιτς.

Σημειώνεται ότι χιλιάδες κόσμος έχει ήδη επισκεφθεί την προεδρική κατοικία, χωρίς ωστόσο να έχουν επιχειρήσει να πειράξουν τίποτα. Όπως αναφέρουν οι επισκέπτες, ο λόγος που σπεύδουν να δουν την έπαυλη, είναι γιατί θέλουν να διαπιστώσουν «που πήγαιναν οι φόροι τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.