Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τον Λάμπη Λιβιεράτο μετά την περιπέτεια της υγείας του [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως όλα δείχνουν ο Λάμπης Λιβιεράτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ με θέληση και διάθεση που καθηλώνει. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο Λάμπης Λιβιεράτος ...


βρέθηκε -μαζί με τον Θάνο Καλλίρη- στον Πειραιά και στο Μέκκα. Από νωρίς το απόγευμα οι κρατήσεις προμήνυαν τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ο τραγουδιστής έφτασε στο μαγαζί δύο με τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη εμφάνιση, ούτε ο ίδιος πίστευε στα μάτια του, όταν έβλεπε τον κόσμο να γεμίζει κυριολεκτικά δύο ορόφους και συνεχώς να του ζητάει μια αναμνηστική φωτογραφία.

Την παράσταση στην καρδιά του Λάμπη έκλεψε μια θαυμάστρια, όταν ζήτησε στον τραγουδιστή να της υπογράψει τους πλέον συλλεκτικούς δίσκους (βινύλια) και ο Λάμπης συγκινημένος δεν πίστευε στα μάτια του, ένας εκ των οποίων περιείχε την μεγάλη επιτυχία «Ας είχα την δύναμη» που ακόμα και σήμερα παραμένει το αγαπημένο του τραγούδι.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.