Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ένα ολόκληρο χωριό και πλήρωσε τα τέλη και θα τα ξαναπληρώσει με πρόστιμο.

Ελλάς το μεγαλείο! Ένα ολόκληρο χωριό στην Άρτα εμφανίζεται να χρωστάει πρόστιμο για τα τέλη κυκλοφορίας που… είχε πληρώσει!!!
Δεν πρόκειται για...


 έναν, ούτε για δύο, αλλά και για τους 309 κατοίκους του χωριού Βουλγαρέλι, οι οποίοι τον Δεκέμβριο εμφανίστηκαν, ως όφειλαν στα γραφεία των ΕΛΤΑ και πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας.

Και μπορεί φαινομενικά να ήταν «εντάξει» στις υποχρεώσεις τους, αφού τα ονόματά τους «περάστηκαν» στο ηλεκτρονικό σύστημα, αλλά τελικά… χρωστάνε και τα τέλη κυκλοφορίας και το πρόστιμο, επειδή καθυστέρησαν.

Το λάθος του συστήματος διαπιστώθηκε όταν ένας κάτοικος ζήτησε φορολογική ενημερότητα και διαπίστωσε έκπληκτος πως πρέπει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Ψάχνοντας βρέθηκε πώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν εν αγνοία τους όλοι οι κάτοικοι του χωριού. Φανταστείτε να συνέβαινε αυτό σε καμία μεγάλη περιοχή της Αθήνας. Άντε να βρεις το δίκιο σου…



πηγή: epirus-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.