Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ποια βουλευτής κυκλοφορεί με γόβα 600 ευρώ; [ΦΩΤΟ]


Την ώρα που στη Βουλή ψηφιζόταν την Πέμπτη το απόγευμα το νομοσχέδιο του Κυριάκου Μητσοτακη που ουσιαστικά βάζει λουκέτο σε 23 φορείς του Δημοσίου, εμφανίστηκε στο Εντευκτήριο η...
ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη δημιουργώντας «εγκεφαλικά» στους άνδρες συναδέλφους της και «αντιπάθειες» με πολλά σχόλια από τις κυρίες συναδέλφισσές της.
«Καλά είναι δυνατόν να κυκλοφορεί με γόβα των 600 ευρώ Christian Louboutin, την ώρα που τόσος κόσμος θα μείνει στο δρόμο και θα πεινάσει;» αναρωτήθηκε με νόημα μεγαλοφώνως γαλάζια βουλευτίνα.


Πάντως, η πρώην υφυπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, συνεχίζει στη λογική «ζω στην δική μου σφαίρα πραγματικότητας» αφού παρόλο που βρίσκεται άνευ αντικειμένου και κόμματος εξακολουθεί να ενδίδεται με πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ από πάνω μέχρι κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.