Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τι λέει η Έλενα Ράπτη για τις φωτογραφίες της με τον Λούκα Γιώρκα που διέρρευσαν στον τύπο;

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη Θεσσαλονικιά Έλενα Ράπτη βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς η σχέση της με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα έχει συζητηθεί πολύ.
Η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα media, αλλά και τις φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές με τον Λούκα Γιώρκα που είδαν το φως της δημοσιότητας.
«Καταρχήν να σας πω ότι τον τελευταίο καιρό...


 κάποιες προσωπικές στιγμές έγιναν αντιληπτές λόγω κρυφών φωτογράφων. Ουδεμία πρόθεση υπήρξε αυτές να δημοσιοποιηθούν και ουδεμία ανάγκη να τις μοιραστώ με κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Ράπτη, στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά».

«Οφείλω να σας πω ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια υπήρξαν για μένα τόσο πειθαρχημένα στη δουλειά, που προσωπικές στιγμές μπορώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ίσως κάποια σαββατοκύριακα- και κάποιες ώρες μέσα σε αυτά. Θα είναι με την οικογένειά μου, με τις προσωπικές μου επιλογές, με τις φίλες μου... Όπως προκύψει, όμορφα να είναι», δήλωσε η ίδια όταν ρωτήθηκε για το πώς συνδυάζει την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.